fbpx

Termeni și condiții

Bine ai venit!

Ne bucurăm mult că ne vizitezi site-ul lavisplant.ro și sperăm să gasești aici tot ceea ce cauți, iar pentru ceea ce nu găsești, te rugăm frumos să ne anunți, iar noi vom face tot posibilul să-ți aducem cât mai repede.

De asemenea, dacă nu știi ce să alegi sau ai diverse neclarități, folosește cu încredere formularul de contact, iar noi ( o famacistă și un medic  ), ca doi oameni extrem de pasionații și cu o experiență de 20 de ani în ceea ce facem, vom încerca să te ajutăm în cel mai scurt timp.

Cine suntem

Noi suntem SC Lavis Med Plant SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J35/1250/06.03.2019, cod unic de identificare RO 40743616. Suntem proprietarii, operatorii și administratorii website-ului lavisplant.ro.

Ce îți oferim

Site-ului nostru reprezintă un loc în care încercăm să oferim celor interesați de remedii cât mai natural, un plus de claritate în a înțelege care sunt cele mai potrivite, dar și cele mai calitative produse din zona pe care lumea o denumește generic „naturiste”.

Ne folosim toată pasiunea, expertiza și experiența noastră pentru a selecta cu atenție producătorii și produsele pe care le ți le oferim pe acest website, dar și pentru a te ajuta cu sfaturile și recomandările noastre, astfel încât beneficiile produselor achiziționate să fie maxime.

Ce reguli trebuie respectate în timpul vizitării și utilizării acestui website

Ca niște gazde care ne dorim ca oaspeții noștri să se simtă cât mai bine la noi, încercăm să îți facem “vizita și șederea” cât mai plăcute și folositoare. Ca în orice casă care se respectă, pentru ca toți să se simtă bine, este nevoie de anumite reguli, pe care, atât gazdele, cât și oaspeții, trebuie să le cunoască, să le accepte și să le respecte.

Acest document pe care îl parcurgi, este intitulat ”Termeni și condiții” și reprezintă regulile definite de noi și de legilslația în vigoare, pe care te rugăm să le citești și să le acceptați, pentru a putea vizita sau utiliza site-ul nostru lavisplant.ro.

Vizitarea, utilizarea site-ului sau achiziționarea produselor se pot face numai cu confirmarea că ai citit și acceptat ”Termenii și condițiile” în totalitate. Dacă nu ești de acord cu condițiile de utilizare prezentate, poți să îți exprimi acest dezacord părăsind pur-și-simplu site-ul, dar noi nu ne dorim acest lucru, așa că, pentru orice neclarități sau informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail office@lavisplant.ro.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acest document, fără o notificare prealabilă, vei putea vedea oricând conținutul complet și la zi a ”Termenilor și condițiilor”, în secțiunea localizată în josul paginilor site-ului.

Calitatea de ”Vizitator” o au toți cei care accesează site-ul, indiferent cât de des sau cei care doar parcurg diversele secțiuni cu informații, articole etc.

Calitatea de ”Utilizator” o dobândesc toți cei care accesează site-ul, indiferent cât de des, dar care fie se și înscriu la newsletter, fie corespondează cu noi prin intermediul formularului de contact, fie achiziționează produse etc.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul acestui site este proprietatea SC Lavis Med Plant SRL (cu excepția secțiunilor unde este menționată expres sursa de proveniență) și este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială, la nivel național și internațional. Folosirea fără acordul scris al SC SC Lavis Med Plant SRL a oricăror elemente de conținut se pedepsește conform legilor în vigoare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Înaintea achiziţionării oricărui produs, este recomandat să citiți cu atenție toate informațiile din secțiunile de prezentare a produsului respectiv: ”Recomandări principale”, ”Beneficii și acțiuni”, ”Ingrediente și ambalare”, ”Informații suplimentare”, ”Mod de utilizare”, ”Atenționări”.

SC Lavis Med Plant SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi facută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site în alte modalități decât cele recomandate pe etichetele produselor sau menționate de către producător.

Toate informațiile conținute în acest site sunt publicate cu scop informativ și nu se pot substitui sfaturilor sau prescripțiilor medicului tău sau ale oricarui personal medical calificat. Nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boală, nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Link-urile către terțe pagini web înspre care se poate face trimitere de pe acest site sunt doar cu caracter informativ și sunt strict responsabilitatea terțelor părți care le dețin, atât sub aspectul politicii lor de prelucrare a datelor personale, cât și sub aspectul funcționării și a veridicității informațiilor conținute.

Conectarea și trimiterea către pagina de start a lavisplant.ro de pe alte site-uri, se face doar cu acordul nostru scris, motiv pentru care te rugăm să ne contactezi în prealabil.

Fiecare Utilizator răspunde pentru veridicitatea identității declarate, cât și a informațiior furnizate. Persoanele care vor utiliza o adresa falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

SC Lavis Med Plant SRL nu răspunde pentru evenimentele cauzate de fapte care nu sunt sub controlul său. Serviciul oferit de acest site nu oferă garanții pentru funcționarea permanentă a platformei online sau pentru funcționarea fără erori, viruși informatici sau acțiuni ce nu pot fi controlate de noi, dar vom întreprinde toate acțiunile necesare pentru a asigura condiții optime de funcționare și comunicare.

lavisplant.ro este găzduit pe serverele unei terțe companii, nu este în responsabilitatea SC Lavis Med Plant SRL niciun fel de disfuncționalitate a mijloacelor tehnice folosite de către Utilizatori survenită în cursul sau ulterior accesării acestui site, dar SC Lavis Med Plant SRL va depune toate diligențele pentru a asigura accesul și funcționalitatea site-ului. De asemenea, nu putem garanta că site-ul va funcționa continuu, fără întreruperi și erori din cauza conexiunii la internet. În cazul în care există probleme în utilizare a site-ul, te rugăm să ne contactezi prin intermediul Formularului de Contact sau să ne scrii la adresa de email: office@lavisplant.ro

Cei care vizitează/utilizează site-ul pot face comentarii, pot să transmită sugestii, idei, întrebari sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimator, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând campanii de promovare sau orice formă de spam. Din aceste motive, comentariile vor putea fi publicate pe lavisplant.ro numai după aprobarea prealabilă a administratorului.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerințelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (Regulamentul general privind protecția datelor) și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC Lavis Med Plant SRL are obligația de a administra în conditii de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

SC Lavis Med Plant SRL poate colecta următoarele tipuri de date de la vizitatorii sau utilizatorii site-ului, în următoarele scopuri:

  • numele și adresa de e-mail sunt colectate de la cei care aleg să se aboneze la newsletter completează și de la cei care trimit formularul de contact (aici se adaugă și numărul de telefon, pentru comunicare mai rapidă) și sunt stocate pentru a fi folosite la asigurarea unei bune funcționări a serviciului la care apelează sau se abonează, precum și pentru informările și articolele pe diverse teme sau despre serviciile noastre, comunicarea campaniilor de marketing, soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor etc.
  • pot fi solicitate date personale pentru a realiza profilul demografic al utilizatorilor noștri sau alt tip de statistici și studii de piață. Aceste date pot fi folosite și în vederea oferirii de reduceri și beneficii (exemplu: cadouri sau reduceri substanțiale cu ocazia zilei de naștere sau alte tipuri de campanii de marketing etc), dar și în scopuri statistice. Aceste date pot include, printre altele, data abonării și a dezabonării la newsletter, data deschiderii unui mesaj personalizat, data la care un link din mesajul personalizat este accesat, numele, adresa, numar de telefon, informații despre modul în care sunt folosite serviciile și produsele, adresa IP de la care acțiunea a fost întreprinsă.
  • alte date personale suplimentare (cum ar fi adresa, cod numeric personal,numere de card de credit/debit, contulul bancar, codul fiscal și numărul de telefon) vor fi solicitate numai pentru formularul de comandă și vor fi folosite numai pentru preluarea, plata, prelucrarea, urmărirea și livrarea comenzilor (prin firmele de curierat), emiterea documentelor fiscale ale tranzacției conform legii în vigoare, gestiune economico-financiară etc

Datele cu caracter personal colectate sunt destinate utilizării lor de către operator și sunt comunicate numai destinatarilor care contribuie în mod direct la realizarea și oferirea serviciilor solicitate de către clienții noștri, de exemplu: departamentelor specializate din cadrul SC Lavis Med Plant SRL, companiilor care gestionează procesul de înregistrare a comenzilor, pregătire, livrare și relații cu clienții (dacă aceste servicii vor fi externalizate de catre SC Lavis Med Plant SRL), companiei care a dezvoltat și gestionează mentenanța platformei informatice, autorităților statului dacă sunt solicitate conform legii, operatorilor bancari în măsura în care datele sunt necesare pentru operarea plăților sau firme de curierat etc.

Operatorul și entitățile împuternicite de operator pentru prelucrarea datelor prezintă garanții tehnologice, fizice, administrative și procedurale, toate conform standardelor acceptate în domeniu, pentru a proteja și pentru a asigura confidențialitatea, integritatea și accesibilitatea datelor cu caracter personal prelucrate. Aceștia vor preveni utilizarea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal sau vor preveni încălcarea securității datelor cu caracter personal (incident de securitate), în conformitate cu instrucțiunile, politicile și legile aplicabile în ceea ce privește societatea comerciala Lavis Med Plant SRL.

Perioada în care se vor prelucra datele cu caracter personal:

  • datele se vor prelucra până la revocarea acordului sau cât timp este necesar în ceea ce privește scopurile descrise mai sus, plus perioada de arhivare a înscrisurilor generate de operațiunile întreprinse. După ce expiră perioada indicată, datele cu caracter personal vor fi șterse permanent.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal și dreptul de a retrage consimțământul pentru prelucrarea lor

Beneficiezi de dreptul de a solicita oricând operatorului accesul la datele cu caracter personal stocate, de a solicita rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării. Ai dreptul de a te opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor.

În măsura în care, pe durata prelucrării, vei furniza orice consimțământ legat de prelucrarea datelor cu caracter personal, acolo unde este cerut și necesar, ai dreptul de a îți retrage consimțământul oricand, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate înainte de retragerea acestuia, ai dreptul de a depune  o plângere în fața autorității naționale de supraveghere, dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrarea automată, precum și dreptul de a te adresa justiției.

Pentru exercitarea acestor drepturi, poți trimite un e-mail la adresa office@lavisplant.ro sau o cerere scrisă la adresa punctului de vânzare din Timișoara, menționată mai sus.

Datele tale vor fi utilizate numai în Romania și pe teritoriul Uniunii Europene. În cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal include transferul în afara Uniunii Europene (UE), transferul se va baza pe clauze contractuale standard aprobate în UE, asigurând astfel un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, conform celor impuse de legile aplicabile privind protecția datelor.

Dacă unele din datele tale sunt incorecte, terugăm să ne informezi cât mai curând posibil.

Website-ul www.lavisplant.ro este încă în construcție (inclusiv zona destinată magazinului online), S.C. Lavis Med Plant SRL va realiza și demersurile, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, respectiv Directiva 95/46/EC, de a se înregistra la ANSPDCP.

Securitatea datelor personale

Pentru stocarea datelor cu caracter personal se folosesc serverele partenerilor noștri profesioniști în domeniu, care garantează prin contract respectarea tuturor condițiilor tehnice și de confidențialitate, conform legii. Toate echipamentele tehnice folosite pentru furnizarea serviciului sunt securizate și actualizate pentru a preîntampina intruziunile neautorizate.

Refuzul de a furniza către S.C. Lavis Med Plant SRL datele personale necesare pentru realizarea serviciilor solicitate, pot împiedica sau limita Lavis Med Plant SRL în procesarea comenzilor, în oferirea completă a serviciilor cerute sau în îndeplinirea obligațiilor cerute de lege și de alte acte normative.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare privind drepturile tale și legislația privind protecția datelor cu caracter personal, poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa: www.dataprotection.ro

Acest website folosește cookies, te rugăm să accesezi secțiunea din josul site-ului denumită “Politica de cookies”, care este parte integrantă a Termenilor și condițiilor pentru vizitarea și utilizarea acestui website.

S.C. Lavis Med Plant SRL nu încurajează sub nicio formă SPAM-ul. Orice utilizator/vizitator care ne-a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.lavisplant.ro poate opta oricand pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date (fie în cadrul newsletter-lui, fie solicitând expres acest lucru la adresa de e-mail office@lavisplant.ro), iar noi vom opera imediat această solicitare.

Completând datele în formularul de contact sau de comandă sau de abonare la newsletter, îți dai acordul expres și neechivoc asupra tuturor clauzelor din ”Termeni și condiții”.

Prin bifarea căsuțelor ”Termeni și condiții” și “Acord prelucrare date personale” înseamnă că, în mod expres și neechivoc, ai agreat regulile conținute în aceste documente, cât și ca S.C. Lavis Med Plant SRL să prelucreze datele oferite de tine, în condițiile și scopurile menționate mai sus.

CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE/ACHIZIȚIE ȘI PAȘI DE URMAT

Orice Vizitator/Utilizator al site-ului care alege să cumpere produse prezentate și descrise pe acest site, trebuie să citească și să accepte ”Termeni și condiții” și  ”Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal”, pentru că plasarea comenzii pentru achiziționarea produselor se poate face doar cu acordul prealabil explicit asupra conținutului integral al acestor documente.

Pentru a plasa o comandă  urmezi 3 pași simpli:

Pasul 1 # alege produsul și adaugă-l în coș

Alegi produsele dorite, citești toate informațiile legate de le și apeși butonul ”Adaugă în coș”.

Pasul 2 # vizualizează și completează informațiile din coș

Intri în secțiunea ”Coș cumpărături” din partea dreapta-sus a site-ului, vizualizezi produsele pe care le-ai adaugat în coș, completezi numărul final de bucăți pentru fiecare produs ales, vezi modalitatea de transport, prețul aferent, metoda de plată și apoi accesezi butonul “Continuă cu finalizarea”.

Pasul 3 # finalizează și trimite comanda

Mai ai de introdus doar informațiile legate de facturare și livrare. Dacă adresa de facturare diferă de adresa de livrare, te rugăm să le menționezi separat.

Apoi, înainte de a apăsa butonul ”Plasează comanda”, este obligatoriu să bifezi că ești de acord cu ”Termeni și condiții” și cu ”Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal”, apoi apeși butonul ”Plasează comanda”.

După plasarea comenzii

Informațiile trimise după ce ați apăsat butonul ”Plasează comanda” vor fi verificate și veți primi un e-mail prin care se confirmă lansarea comenzii. Comanda se consideră lansată numai după trimiterea acestui mail final de confirmare a lansării comenzii, care va confirma sau infirma existența pe stoc a tuturor produselor comandate, va conține și alte detalii legate de livrare, curier, plată etc. Înainte de trimiterea către tine a mailului final de confirmare de către noi a comenzii tale, dacă e cazul, te vom contacta și telefonic pentru clarificări sau explicații.

Dacă, față de comanda plasată inițial de tine survin modificări (anumite produse nu sunt pe stoc, preț de transport crescut pentru zone speciale etc), după ce vei primi e-mailul de la noi în care îți explicăm aceste lucruri, vom avea nevoie de încă o confirmare finală a ta pe e-mail, care va reprezenta și acordul tău final pentru a-ți pregăti produsele și a le transmite curierului.

Vei fi apoi contactat de către firma de curierat care face livrarea pentru data exactă și ora livrării.

Pentru orice informații sau detalii suplimentare pe parcursul procesului de procesare și livrare ne poți contacta și pe adresa de e-mail office@lavisplant.ro sau la numărul de telefon 0770 256 086.

EXPEDIERE ȘI LIVRARE

După obținerea finală a confirmării comenzii tale (conform procesului descris în secțiunea “După plasarea comenzii”), noi răspundem de ambalarea, sigilarea și etichetarea corespunzătoare a coletului, iar firma de curierat răspunde de transportul și livrarea acestuia conform legii. Coletul va conține produsele și cantitățile confirmate final de tine, cât și documentele fiscale și de transport aferente. Dacă datele completate în formularul de comandă sunt incorecte, ne declinăm orice responsabilitate pentru eventualele întârzieri sau nelivrări.

Plasarea comenzii poate fi trimisă către noi în orice zi, la orice oră. Coletele cu produse pot ajunge la destinatar în maxim 48-72 de ore de la data validării finale a comenzii (conform procesului descris mai sus), în funcție de mărimea localității în care acestea se trimit. În cazuri excepționale acest termen poate fi prelungit. Se iau in considerare doar zilele lucrătoare.

După preluarea comenzii, firma de curierat vă va contacta pentru detaliile legate de livrare.

Curierul va face tot posibilul să livreze coletele de Luni până Vineri, între orele 9.00 și 17.00. Va încerca să livreze coletul timp de două zile lucrătoare consecutive, lăsând o notificare pentru fiecare încercare. Dacă curierul nu poate livra coletul datorită unei adrese incorecte, va face tot posibilul, în limite rezonabile, să găsească adresa corectă.

Pentru zonele cu tarife speciale din România sau din afara României, costurile de transport vor fi comunicate punctual clienților, în funcție de destinația fiecărei comenzi, înainte de confirmarea finală a comenzii.

PREȚUL PLĂTIT

Prețul final al produselor (care include TVA) este cel afișat pe site, exprimat în RON. În afara acestui preț veți mai plăti numai costul de transport, așa cum este el afișat și explicat pe site, în secțiunea în care vizualizezi coșul de produse.

Prețurile produselor pot suferi modificări de-a lungul timpului, acestea urmând a fi afișate pe site, dar odată lansată comanda, prețul ce va fi plătit va fi cel afișat înainte de lansarea acesteia.

Dacă în afara prețului produsului și a costului de transport vor mai fi introduse și alte eventuale taxe, acestea vor fi afișate și explicate în momentul calcului prețului final ce urmează a fi plătit, pentru a le vedea înainte de finalizarea și trimiterea comenzii.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Modalitățile de plată sunt cele prezentate în formularul de comandă, din coșul de cumpărături.

Valoarea comenzii trebuie achitată integral (inclusiv transportul), în caz contrar livrarea nu va fi realizată.

CONDIȚII PENTRU RETUR și RAMBURS

Dacă din motive personale dorești să renunți la comandă/colet, o poți face trimițând în prealabil o notificare scrisă în acest sens, fără invocarea unui motiv anume și returnând coletul în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primirea acestuia. Notificarea se va data, semna și trimite la adresa din str. Mareșal Averescu, nr. 100, Timișoara, Timiș, România sau prin e-mail la adresa office@lavisplant.ro.

În situația menționată mai sus, pentru a-ți putea rambursa bani plătiți pe produse, acestea trebuie returnate numai în ambalajul original, fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură, respectând înainte de retur și condițiile de păstrare menționate pe ambalaje.

Dacă vei constata daune ale coletului (rupt, desigilat etc.), acestea trebuie menționate imediat și în mod expres pe foaia de livrare, cerându-i curierului să returneze coletul către expeditor, nefiind necesară achitarea vreunei taxe.

Dacă coletul este intact și totuși în interiorul lui, atunci când l-ai deschis, găsești produse deteriorate sau desigilate te rugam să ne ajuți să identificăm eventualele probleme (fie la noi, fie la curier) și să faci chiar atunci câteva poze cu conținutul respectiv, fără a scoate produsele din cutie. Te rugăm să ne trimiți în aceeași zi în care ai primit coletul aceste poze pe adresa de e-mail office@lavisplant.ro, precizând datele de identificare ale comenzii și descriind problemele constatate și pozate. Noi te vom contacta cât mai repede, vom discuta pentru a înțelege exact problemele și îți vom trimite un nou colet, înlocuind toate produsele cu probleme, fără alte costuri suplimentare pentru tine.

Așadar, pe baza sesizarii trimise de tine pe e-mail (conținând descrierea de mai sus și pozele aferente) vom începe procedura de înlocuire a produselor sau de returnare a sumelor plătite (dacă au existat).

Pentru a beneficia de ramburs, în condițiile menționate mai sus, te rugăm să:

  • trimiți sesizarea pentru retur, conform celor de mai sus, cel mai tarziu în a 14-a zi lucrătoare de la data ridicării/recepționării produsului/coletului, noi vom face verificările necesare și îți vom trimite un număr de retur;
  • expedierea produsul în cauză în termen de maxim două zile lucrătoare de la primirea Numărului de retur prin e-mail de la noi;
  • să completezi pe colet numărul de retur

Dacă ai orice probleme legate de o comandă, te rugăm sa ne scrii la office@lavisplant.ro, iar acestea se pot soluționa, în funcție de situațiile constatate si descrise mai sus și prevederile legale, prin:

  • înlocuirea produsului returnat cu un alt produs identic, nou
  • banii înapoi – contravaloarea produselor returnate se înapoiază în contul dvs. bancar personal

După primirea returului sau după constarea îndeplinirii condițiilor de retur/ramburs, veți primi un e-mail care va confirma acest lucru și vom iniția procedurile de ramburs, fiind obligatoriu sa ne furnizați toate datele comenzii tale, cât și datele de indentificare ca client.

Îți mulțumim și te asigurăm că încercăm să facem tot ceea ce putem pentru ca tu să-ți găsești rapid o rezolvare pentru nevoile tale și să revii cu încredere la noi!