fbpx

Sirop Gripinstop Bio Nera Plant, 1000ml.

Antifebril. Antiviral.

81.20 lei

Cod Produs: LP33N Categorii: ,
Distribuie:

Recomandări principale

Sirop Gripinstop Bio Nera Plant, 1000ml.

 • Stări de uscăciune a mucoaselor. Faringo-amigdalită. Răceală, gripă, febră. Tuse. Bronșită, astm.
 • Profilaxia infecţiilor virale.
 • Creşterea rezistenţei la efort fizic şi psihic.

Beneficii și acțiuni

 • Calmează iritaţiile căilor respiratorii.
 • Fluidifiant şi expectorant al secreţiilor bronşice.
 • Antiseptic al căilor respiratorii.
 • Antiinflamator, antispastic.
 • Antitusiv, emolient.
 • Antifebril.

Ingrediente și ambalare

50% plante proaspete: Pătlagină (Plantago lanceolata) – 25%, muguri de Brad (Abies alba) – 15%, Cimbrişor (Thymus serpyllum) – 5%, inflorescenţe de Soc (Sambucus nigra) – 5%, macerate în miere de albine şi zahăr brun invertit.

Informații nutriționale pentru 100ml:

Valoare energetică: 821kJ/193kcal
Grăsimi: ‹ 0,1g
– din care acizi grași saturați: ‹ 0,1g
Glucide: 48,3g
– din care zaharuri: 36,8g
Fibre: ‹ 0,5g
Proteine: ‹ 0,3g
Sare: 0,01g

Mod de prezentare: Recipient de sticlă violet, a 1000ml.

Informații suplimentare

Pătlagina este un remediu foarte bun în tratamentul afecțiunilor căilor respiratorii superioare datorită acțiunii expectorante și protectoare asupra mucoaselor. Se folosește în catar al căilor respiratorii, bronșite cronice, faringite, laringite, tuse, afecțiuni pulmonare și chiar și în tuberculoza pulmonară. Pătlagina are o acţiune emolientă, expectorantă, cicatrizantă şi antiseptică, fiind recunoscută unanim acţiunea antibacteriană şi astringentă, datorată taninurilor, a preparatelor obţinute la rece sau liofilizate.

Mugurii de Brad sunt folosiți în tratarea afecțiunilor aparatului respirator (bronșite, emfizem, tuse, astm), precum și în sinuzită. Preparatele din muguri de Brad ajută la calmarea tusei, vindecă afecţiunile laringelui, traheei şi bronhiilor, tămăduiesc pneumonia, pleurezia, bronşita cronică, astmul bronşic şi ameliorează simțitor tuberculoza. Principalele componente ale mugurilor sunt uleiul volatil, cantități apreciabile de vitamina C și carotenoizii.

Cercetări recente plasează Socul în fruntea celor mai puternice stimulente ale sistemului imunitar. Fructele lui sunt un concurent redutabil al vaccinurilor antigripale. Pot ajuta la ameliorarea majorităţii bolilor degenerative, la prevenirea bolilor canceroase şi în combaterea tumorilor benigne. Se recomandă în bronşite, sinuzite, rinite, faringite și laringite. Socul reduce inflamaţia căilor respiratorii, ajută la eliminarea secreţiilor în exces şi stimulează local capacitatea naturală de apărare a organismului împotriva infecţiei. De asemenea, florile de soc previn şi combat excesul de mucus din organism, mai ales de la nivelul căilor respiratorii și sunt un ajutor de încredere în combaterea infecției cu viruși gripali.

Cimbrişorul are proprietăţi expectorante, calmând spasmele căilor respiratorii. Datorită uleiului esențial pe care îl conţine, cimbrişorul este indicat ca adjuvant în tratarea tusei convulsive sau spastice, tusei astmaticilor, bronşitei şi răguşelii, fiind în acelaşi timp un tonic nervos şi reconfortant general.

Zahărul brun invertit realizează extragerea siropului prin macerare la rece şi conservă produsul, fiind o alternativă mai sănătoasă pentru organism. Zahărul conţine substanţa numită zaharoză, pe care organismul, pentru a o asimila, trebuie să o transforme în glucoză şi fructoză prin intermediul invertazei, o enzimă ce acţionează la nivelul intestinului subţire. Acest proces implică atât un consum mare de calciu (ceea ce poate duce în timp la decalcifieri, osteoporoză, tetanie, tulburări intestinale), cât şi riscul epuizării resurselor de invertază (cauză a intoleranţei alimentare şi asteniei). Avantajul zahărului brun invertit este că, la nivelul lui, nu se mai regăseşte zaharoza, care creează mari probleme de asimilare, ci aceasta se scindează în două componente: glucoza şi fructoza, nemaifiind necesară solicitarea organismului pe care o implică invertirea.

Numită și „medicamentul vieții” sau „medicamentul absolut”, mierea naturală de albine conține peste 400 de substanțe organice, dintre care minerale, vitamine și enzime care fac din ea cel mai rapid și cel mai puternic energizant natural. În plus, mierea are puternice proprietăți antiinfecțioase, acționând asupra principalelor sisteme și aparate din organism, de la tubul digestiv și căile respiratorii, până la nivelul pielii și al mucoaselor. Acest produs al stupului este un puternic stimulent al digestiei și al metabolismului, favorizează tranzitul intestinal și ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism. Mierea este utilă și în menținerea echilibrului endocrin. Ea reglează activitatea principalelor glande din corp producătoare de hormoni.

Mod de utilizare

Intern:
3-4 linguriţe pe zi – pentru copii
3-4 linguri pe zi pentru adulţi, diluat în apă sau ceai, în cure de 3-4 săptămâni.

Atenționări

 • Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului sau cărora le este interzis/limitat consumul de zahăr.
 • Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
 • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.