fbpx

Untură de bursuc Sustamed, 120cps.

Bactericid, antiinflamator, imunostimulator.

67.00 lei 72.00 lei

Disponibilitate:

Stoc epuizat

Cod Produs: LP139 Categorii: , Etichetă:
Distribuie:

Recomandări principale

Untură de bursuc Sustamed, 120cps.

 • tuberculoza pulmonară,
 • pneumonii cronice sau complicate,
 • pleurezii,
 • silicoze în stadiul incipient,
 • bronşite cronice astmatice (întâlnite mai ales la fumători),
 • astm bronşic,
 • faringite,
 • laringite,
 • amigdalite acute şi cronice,
 • adjuvant în cancerul pulmonar,
 • afecţiuni gastro-intestinale (colite, enterocolite, gastrite, ulcere gastrice şi duodenale, disfuncţii ale microflorei intestinale);
 • afecţiuni cardiovasculare (ateroscleroză, tromboflebită, tromboze, varice, hemoroizi, tulburări ale circulaţiei sanguine la nivel cerebral, hipertensiune arterială, angină pectorală);
 • afecţiuni metabolice (distrofie, rahitism, poliartrită reumatoidă, intoxicaţii medicamentoase şi alimentare).

Aplicată local, untura de bursuc are efecte benefice în:

 • boli sau leziuni musculare şi scheletice (artrite, tendinite, osteocondroze, osteoporoză, osteomielite, miozite, fracturi, entorse de ligamente şi tendoane etc.);
 • afecţiuni articulare (reumatism poliarticular);
 • boli dermatologice (eczeme, psoriazis, dermatită atopică, acnee, urticarie etc);
 • leziuni ale pielii (zgârieturi, tăieturi, răni, arsuri, piele crăpată, escare, degerături, fisuri anale, fistule, vergeturi, furuncule, abcese, muşcături de insecte etc).

Beneficii și acțiuni

Numeroase studii au dovedit că în untura de bursuc există o serie de compuși absolut necesari pentru activitatea normală a organismului: acizi Omega – 3 și Omega – 6, cantități semnificative din vitaminele A, B2, B6, B12, PP, unele micro și macroelemente, ceea ce-i permite animalului să petreacă un timp îndelungat în hibernare fără hrană și apă.
Probabil, aceasta este secretul proprietăților curative uimitoare ale unturii de bursuc.
Administrarea capsulelor de untură de bursuc pe cale internă stimulează metabolismul proteinelor și întărește imunitatea, reglează funcționarea sistemului hematopoietic.
Untura de bursuc are o puternică acțiune bactericidă și purificatoare asupra plămânilor și a tractului respirator, fiind utilă în caz de de tușe seacă sau uscată sau chiar în afecțiuni mai grave, precum: bronșitele cronice ale fumătorilor sau formele incipiente de astm sau tuberculoză pulmonară.
Untura de bursuc ajută, de asemenea, în caz de epuizare generală a organismului, afectări ale mucoasei gastrice și duodenale, nivel scăzut de hemoglobină în sânge.
Uleiul din germeni de grâu, introdus în compoziția preparatului în calitate de component suplimentar, îmbogățește untura de bursuc cu vitamina E, care contribuie la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ și asigură păstrarea nutrienților pentru un termen mai îndelungat. Având un conținut ridicat de alfa-tocoferol (termen care în limba greacă înseamnă “aducător de fertilitate”), uleiul din germeni de grâu stimulează funcția reproductivă și sexuală a omului și protejează, în același timp, sistemul cardiovascular.
Untura de bursuc este folosită în special pentru tratarea tuberculozei pulmonare, în componenţa sa se găsesc substanţe active care acţionează asupra bacilului Koch, responsabil de declanşarea bolii.
Este indicată preventiv fumătorilor, pentru protecţia căilor respiratorii şi regenerarea ţesutului pulmonar.
Stimulează activitatea sistemului imunitar, creşte rezistenţa organismului la agenţi patogeni şi infecţii, fiind astfel prevenite bolile asociate cu deficitul imunitar.
Tratamentul cu untură de bursuc are un efect excelent în răcelile de sezon, fiind eficient în infecţiile tractului respirator, tuse şi dureri în gât, prin efectele sale antiinflamatoare şi expectorante.

 

Ingrediente și ambalare

-Untură de Bursuc (Meles meles) concentrată – 200mg,
-ulei din germeni de grâu (Triticum aestivum)- 50mg,
-capsulă moale (gelatină, glicerină, apă)

Mod de prezentare: cutie a 120 de capsule.

Mod de utilizare

Intern:

Pentru copii de la 14 ani și adulți:
-Cu  cel puțin 30 min înainte de masă, de trei ori pe zi, câte 8 capsule, timp de 30 de zile cu pauză de 10 zile, după care se poate relua tratamentul.
Pentru copii de la 3 la 14 ani :

-Câte 3 capsule de trei ori pe zi, înainte de mesele principale, timp de 30 de zile cu pauză de 10 zile, după care se poate relua tratamentul.

Atenționări

Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor alergice la acest produs sau care suferă, de boli ale ficatului sau ale căilor biliare, pancreatită și copiilor cu vârstă mai mică de 3 ani.
Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.