fbpx

Shecure Ayurmed, 100cps.

Reechilibrant hormonal.

37.00 lei

Disponibilitate:

Stoc epuizat

Cod Produs: LP127 Categorii: ,
Distribuie:

Recomandări principale

Shecure Ayurmed, 100cps.

  • conține plante medicinale ayurvedice care mențin echilibrul hormonal feminin, susțin fertilitatea și libidoul.
  • este un excelent tonic al aparatului genital feminin. contribuie la funcționarea normală a ciclului menstrual (fluxul menstrual normal, stoparea hemoragiilor, refacerea endometrului)
  • diminuează neplăcerile din perioada premenstruală și menstruală (nervozitate, irascibilitate, dureri in zona pelvină).
  • susține capacitatea de adaptare a organismului feminin la stres, suprasolicitari, oboseală și obținerea de performanțe fizice și mentale.

Beneficii și acțiuni

  • prin inducerea calmului și relaxării este prevenită starea de spirit negativă care ar perturba echilibrul hormonal și ciclul menstrual.
  • susține reglarea nivelului hormonal în premenopauză și după instalarea menopauzei cu efecte benefice în echilibrul fizic și psiho-emoțional al femeilor.
  • asigura aportul nutrițional de vitamine și minerale, contribuind la apărarea organismului împotriva diminuării densității osoase, asociată tulburărilor hormonale.
  • contribuie la întărirea rezistenței organismului prin susținerea digestiei, metabolismului, eliminarea toxinelor și excesului de apă din organism amânând astfel procesul natural de îmbătrânire.

Ingrediente și ambalare

Malus sylvestris (Măr pădureț), muguri (10:1), Cissus quadrangularis (Hadjod), părți aeriene (20:1), Triticum vulgare (Grau), părți aeriene (10:1), Triticum vulgare (Grau), părți aeriene (10:1), Withania somnifera (Ginseng indian), pulbere de rădăcină, Asparagus racemosus (Sparanghel-salbatic), pulbere de rădăcină, Asparagus racemosus (Sparanghel-salbatic), pulbere de rădăcină.

Informații suplimentare

Triticum vulgare (Grâu) – menține fluxul menstrual normal eliminând cheagurile și inflamatiile colului uterin. Este detoxifiant și aduce un aport mare de minerale și vitamine care asigură vitalitatea și sănătatea organismului.

Cissus quadrangularis (Hadjod) – extractul din părțile aeriene susține rezolvarea problemelor feminine (menopauză, probleme menstruale, afrodisiac) și a problemelor osoase (crește densitatea osoasă și vindecarea fracturilor). Crește nivelul de estrogen și reduce nivelul cortisolului (concentrația de cortisol crește în caz de stres).

Withania somnifera (Ginseng indian) – principiile bioactive din rădăcina ajută la adaptarea organismului la condițiile de mediu și susțin mecanismele naturale de autoapărare ale acestuia. Contribuie la tonifierea generală și la obținerea de performanțe fizice și mentale normale în condiții de stres și oboseală. Contribuie la relaxarea psihică, are efect pozitiv asupra tulburărilor somnului și concentrării, precum și asupra iritabilitatii, nervozității, oboselii și anxietății.

Bacopa monnieri (Brahmi) – extractul din părțile aeriene ale plantei optimizează funcția cognitivă, restabilește calmul în condiții de stres și viață agitată.

Malus sylvestris (Măr pădureț) – mugurii mențin nivelul de hormoni steroizi din organism și susțin acțiunea progesteronului.

Asparagus racemosus (Sparanghel-sălbatic) – extractul din rădăcini echilibrează sistemul hormonal în caz de debilitate sexuală, favorizează creșterea uterului la tinere cu hipoplazie uterină. Are proprietăți afrodisiace datorită unui efect asemănător cu testosteronul. Stimulează ovulația și pregătește uterul pentru concepție. După naștere crește lactatia, normalizează dimensiunea uterului și schimbă hormonii. Fitoestrogenii din plantă ajută la reglarea nivelului hormonal după instalarea menopauzei.

Mod de utilizare

Intern:
Copii peste 14 ani și adulți: câte 1-2 tablete de 2 ori pe zi.
Se administrează cu 30 de minute înainte de masă, minim o lună, optim 3 luni.
Produs destinat exclusiv persoanelor de sex feminin cu vârsta peste 14 ani.

Atenționări

Produs destinat exclusiv persoanelor de sex feminin cu vârsta peste 14 ani.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate.
A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei și a se feri de lumina și căldură.
Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic.
Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.