fbpx

Pachet SYNERGY (1) : Miere (500 g) + Tonic (500 g) + Laptisor de matca (50 g)

Pret redus: 210 lei
* Ofertă valabilă numai după introducerea CODULUI de OFERTA din REVISTA POLITICI DE SĂNĂTATE (varianta tipărită sau online la www.politicidesanatate.ro)

Pachet apifitoterapeutic ALVARIUM cu proprietăți vitaminizante, adjuvant în menținerea ­și creșterea capacității de autoaparare a organismului, în susținerea funcțiilor hepatice, cardiovasculare, a sistemului nervos central ș­i a proceselor metabolice. Protejeaza celulele împotriva stresului oxidativ ș­i contribuie la refacerea țesuturilor ­și a organismului în general, după efort fizic sau intelectual intens.

230.00 lei

Distribuie:

Descriere

SYNERGY (1) : Miere (500 g) + Tonic (500 g) + Laptisor de matca (50 g)

Pachetul conține necesarul pentru un protocol complet de 4 săptămâni: 2 săptămâni cu Apifitotonic (4 lingurițe/zi), urmat de 2 săptămâni cu lăptișor de matcă crud ( 3g/zi). Mierea va inlocui, pe cât posibil orice altă formă de zaharuri procesate.

Continut pachet:

1 x Miere polifloră cu valoare terapeutică, 500g.

Miere polifloră cu valoare terapeutică, 500g are multiple recomandări:

  • pentru creșterea rezistenței organismului împotriva bolilor prin stimularea sistemului imunitar, în special împotriva infecțiilor.
  • afectiuni digestive: gastrită, duodenită, ulcer gastroduodenal, boli hepatice și ale căilor biliare
  • îmbunătățirea activității inimii și a ficatului
  • afecțiuni cardiace și vasculare: ateroscleroză, hipercolesterolemie, insuficiență cardiacă
  • refacere în caz de oboseală fizică și psihică
  • consumul regulat de miere polifloră poate preveni problemele de demineralizare ale oaselor
  • în locul zahărului rafinat, deoarece structura zaharurilor, alături de bagajul enzimatic conferă alt raspuns insulinic al organismului
  • în boli de nutriție: malnutriție, denutriție, anemie

1 x Apifito-tonic, nr.01, 500g, Alvarium.

Amestec de produse naturale cu acțiune de stimulare antibacteriană, antivirală, antifungică, antiinflamatoare, antioxidantă, hepatoprotectoare, cardioprotectoare, radioprotectoare si adjuvant în chimioterapie.
Stimulează regenerarea celulară a țesuturilor și a sângelui, este modulator al nivelului colesterolului si al trigliceridelor.

1 x Lăptișor de matcă crud, 50g, Alvarium.

Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la refacerea țesuturilor și a organismului în general, după efort fizic sau intelectual intens. Determină creșterea capacității de autoaparare a organismului.