fbpx

Cremă solidă cu propolis și lăptișor de matcă Alvarium, 10buc.

Amestec de produse naturale cu rol de balsam pentru igiena intimă, ce acționează la nivelul mucoaselor, pentru refacerea regimului de hidratare și pentru menținerea unei umidități optime și totodată protejează împotriva bacteriilor și fungilor.

50.00 lei

Cod Produs: LP175 Categorie: Etichetă:
Distribuie:

Recomandări principale

Produsul are capacitate protectivă, cicatrizantă și regeneratoare. De asemenea, utilizarea propolisului asociat cu lăptișorul de matcă crud, asigură întreținerea și refacerea mucosei intime, afectate de diverși factori externi și/sau de îmbătrânire prematură.

Beneficii și acțiuni

Adjuvant util în: anexite, răni ale colului uterin şi vagin, atrofie vaginală, cistite, inflamații, candidoză, chisturi, sterilitate, hpv, fisuri anale, hemoroizi inflamații.

În sarcină, alăptare şi lehuzie se va administra la recomandarea medicului.

Ingrediente și ambalare

COCOA BUTTER, LACTOSE, PROPOLIS, BUTYRUM, ROYAL JELEE.

Informații suplimentare

Crema solidă pentru igiena intimă este o cremă ce conține propolis brut, unt ghee, unt de cacao și lăptișor de matcă crud. La temperatura corpului, toți excipienții devin lichizi, propolisul aglutinează și formează o peliculă care se adsoarbe treptat în zonele aplicate, de aceea, intravaginal este suficient a se administra 1 / 3 zile, recomandat seara.

Mod de utilizare

Se aplică seara, înainte de culcare, o doză la 3 zile în funcție de disconfortul resimțit intravaginal / rectal.

Atenționări

A se evita contactul cu ochii!

A se evita folosirea produsului în cazul hipersensibilității la oricare dintre ingrediente. A nu se depași doza recomandată. A nu se lăsa la îndemăna și vederea copiilor mici.