fbpx

Pastă de dinți cu salvie și mentă Nera Plant, 75ml.

Pentru igiena orală zilnică a întregii familii.

36.90 lei

Cod Produs: LP199 Categorii: ,
Distribuie:

Recomandări principale

Pastă de dinți cu salvie și mentă Nera Plant, 75ml.

 • Se recomandă pentru igiena orală zilnică a întregii familii.
 • Este indicată și copiilor.

Beneficii și acțiuni

 • Cu un gust mentolat-amărui și efect răcoritor, Pasta de dinți Nera Plant cu salvie și mentă conține ingrediente naturale ce o recomandă drept un produs sănătos destinat igienei orale, ce asigură curățarea eficientă a dinților, redându-le strălucirea.
 • Înghițirea pastei de dinţi Nera Plant nu prezintă niciun risc pentru sănătate.
 • Nu conține floururi, conservanți și spumanți de sinteză. Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.
 • curăță, întărește dinții și remineralizează smalțul dentar
 • reduce placa bacteriană
 • menține pH-ul normal al cavității bucale
 • ameliorează inflamațiile și ajută la protejarea și vindecarea gingiilor
 • previne dezvoltarea cariilor și a tartrului
 • împrospătează respirația

Ingrediente și ambalare

Apă distilată (Aqua), carbonat de calciu (Calcium Carbonate), argilă albă (Kaolin), xylitol, ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil), lactat de sodiu (Sodium Lactate), ulei esențial de Mentă (Mentha Piperita Leaf Oil), gumă guar (Hydroxypropyl Guar),cocamydopropyl betaine, mentol (Menthol), alantoină (Allantoin), vitamina E (Tocopherol), ulei esențial de Salvie (Salvia Officinalis oil), Limonene*, Linalool*.

* componente ale uleiurilor esențiale

Mod de prezentare: Tub de 75 ml.

Informații suplimentare

Carbonatul de calciu este o pulbere foarte fină, albă, inodoră, obținută pe cale naturală, cu multiple aplicații cosmetice, care ajută la îndepărtarea în siguranță a petelor de pe suprafața dinților.  Este un abraziv blând, care nu zgârie smalțul dentar.

Argila albă este bogată în minerale, are un nivel scăzut de abrazivitate și acționează eficient, îndepărtând petele dentare și redând strălucirea dinților. Conține calciu, siliciu, zinc și magneziu și poate fi deopotrivă folosită de persoanele cu sensibilitate dentară.

Xylitolul, numit și „prietenul” dintelui, este un produs de origine vegetală, obținut din coajă de mesteacăn, numit, datorită proprietăților sale de îndulcitor natural, și zahăr de mesteacăn. Se regăsește printre ingredientele produselor de igienă orală întrucât previne formarea plăcii dentare, reduce aciditatea în cavitatea bucală și încurajează remineralizarea smalțului.

Uleiul de cocos are efect antimicrobian, contribuie la prevenirea cariilor dentare și la combaterea afecțiunilor gingivale.

Lactatul de sodiu este un agent umectant și hidratant, care contribuie la stabilizarea pH-ului, fiind un ingredient cosmetic acceptat în rețetarele produselor cu certificare bio. Are proprietăți bacteriostatice. Este obținut prin fermentarea zaharurilor din porumb și sfeclă.

Uleiul esențial de Mentă conține substanțe active ce stimulează circulația sanguină. Are un puternic efect antibacterian, prevenind apariția cariilor, și conferă produselor un gust proaspăt, aromat. Dezinfectează cavitatea bucală, stimulează producerea salivei și împrospătează respirația.

Guma de guar este un gelifiant și stabilizator de origine vegetală, obținut din boabele unei plante leguminoase, fasolea de guar (Cyamopsis Tetragonolobus). Este un ingredient potrivit pentru obținerea gelurilor fluide sau compacte.

Cocamydopropyl betaine este un agent de curăţare și spumare, derivat din uleiul de nucă de cocos.

Mentolul este un constituent al uleiului esențial de mentă, cu miros intens și plăcutși efect răcoritor, revigorant, calmant.

Alantoina este folosită în industria farmaceutică și cosmetică pentru proprietățile sale regenerante, cicatrizante și calmante. Contribuie la sinteza colagenului, ameliorează inflamațiile, accelerează vindecarea și protejează mucoasa bucală de factorii iritanți. Un conținut ridicat de alantoină se găsește în tătăneasă.

Vitamina Eare efect calmant și antiinflamator, accelerează procesele de vindecare a pielii și a mucoaselor cutanate, are efect epitelizant, îmbunătățește elasticitatea pielii. De origine vegetală 100%, vitamina E este un antioxidant puternic, activ ,regenerant și protector.

Uleiul esențial de Salvie este un ingredient frecvent întâlnit între ingredientele produselor destinate igienei orale, fiind un antiviral puternic, antibacterian, antifungic, regenerator cutanat și cicatrizant. Salvia are efect asupra plăcii bacteriene, reduce halitoza și inflamația gingivală,întărind gingiile.

Mod de utilizare

Pasta se aplică pe periuța umezită și se periază ușor dinții timp de cel puțin 3 minute, după care se clătește.

Pentru efecte îmbunătățite, se recomandă utilizarea ei de cel puțin două ori pe zi, dimineața și seara.