fbpx

Pastă de dinți cu portocale Nera Plant, 75ml.

Pentru igiena orală zilnică a întregii familii.

36.90 lei

Cod Produs: LP200 Categorii: ,
Distribuie:

Recomandări principale

Pastă de dinți cu portocale Nera Plant, 75ml.

 • Se recomandă pentru igiena orală zilnică a întregii familii.
 • Este indicată și copiilor.

Beneficii și acțiuni

 • Cu un gust mentolat-amărui și efect răcoritor, Pasta de dinți Nera Plant cu portocale conține ingrediente naturale ce o recomandă drept un produs sănătos destinat igienei orale, ce asigură curățarea eficientă a dinților, redându-le strălucirea.
 • Înghițirea pastei de dinţi Nera Plant nu prezintă niciun risc pentru sănătate.
 • Nu conține floururi, conservanți și spumanți de sinteză. Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.
 • curăță, întărește dinții și remineralizează smalțul dentar
 • reduce placa bacteriană
 • menține pH-ul normal al cavității bucale
 • ameliorează inflamațiile și ajută la protejarea și vindecarea gingiilor
 • previne dezvoltarea cariilor și a tartrului
 • împrospătează respirația

Ingrediente și ambalare

Carbonat de calciu (Calcium Carbonate), apă distilată (Aqua), glicerină (Glycerin), Xylitol, lactat de sodiu (Sodium Lactate), gumă de guar (Hydroxypropyl Guar), ulei esențial de Portocale (Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil), ulei esențial de Mentă (Mentha Piperita Leaf Oil), Cocamydopropyl Betaine, mentol (Menthol), Limonene*, Linalool*, Citral*.

*componente ale uleiurilor esențiale

Mod de prezentare: Tub de 75 ml.

Informații suplimentare

Carbonatul de calciu este o pulbere foarte fină, albă, inodoră, obținută pe cale naturală, cu multiple aplicații cosmetice, care ajută la îndepărtarea în siguranță a petelor de pe suprafața dinților. Este un abraziv blând, care nu zgârie smalțul dentar.

Glicerina este un agent hidratant care facilitează reținerea apei în țesutul cutanat. Are acțiune emolientă și catifelantă și ajută pielea să devină mai suplă și elastică.În produsele de igienă orală, glicerina are rol de solvent, îndulcitor, conservant şi agent de îngroşare.

Xylitolul este recomandat ca îndulcitor în produsele de igienă dentară, reduce formarea plăcii dentare, reduce aciditatea în cavitatea bucală, încurajează remineralizarea smalțului. Este un produs de origine vegetală, obţinut din coaja de mesteacan, cu gust similar cu cel al zahărului.

Lactatul de sodiu este un agent umectant și hidratant care contribuie la stabilizarea pH-ului produsului.

Uleiul esențial de Portocale este obținut din coaja de portocală, prin presare la rece, cu multiple întrebuințări în produsele cosmetice. Acest tip de ulei este folosit și pentru albirea dinților și a lucrărilor dentare, dar și pentru rolul antiseptic și gustul citric aromat.

Guma de guar este un gelifiant și stabilizator de origine vegetală, obținut din boabele unei plante leguminoase (fasolea de guar – Cyamopsis Tetragonolobus), cu ajutorul căruia se pot forma geluri fluide sau compacte.

Uleiul esențial de Mentă conține substanțe active ce stimulează circulația sanguină. În plus,  are un puternic efect antibacterian și conferă produselor un gust proaspăt și aromat. Dezinfectează cavitatea bucală și împrospătează respirația, fiind astfel excelent pentru sănătatea dinților și a gingiilor. El stimulează producerea salivei și are abilitatea de a inhiba bacteriile care cauzează cariile. (Saliva are și ea un rol important în prevenirea cariilor, fiind importantă atât calitatea, cât și cantitatea). Analgezic natural și antiinflamator, uleiul de mentă este un bun relaxant muscular.

Cocamydopropyl betaine este un agent de curăţare și spumare, derivat din ulei de cocos, potrivit în aplicații atât pentru adulți, cât și pentru copii sau bebeluși. Prezintă o bună compatibilitate cu pielea.

Mentolul este un constituent al uleiului esențial de mentă, cu miros intens și plăcut, are efect răcoritor, revigorant, calmant.

Mod de utilizare

Pasta se aplică pe periuța umezită și se periază ușor dinții timp de cel puțin 3 minute, după care se clătește.

Pentru efecte îmbunătățite, se recomandă utilizarea ei de cel puțin două ori pe zi, dimineața și seara.