fbpx

Pachet gama antiacneică Vivanatura.

Îngrijirea tenului acneic.

65.50 lei

Disponibilitate:

Stoc epuizat

Cod Produs: LP319 Categorii: , Etichetă:
Distribuie:

Recomandări principale

Pachet gama antiacneică Vivanatura.

 • acnee

Beneficii și acțiuni

 • elimină impurităţile tenului.
 • efect antimicrobian.
 • antiinflamator.
 • cicatrizant.
 • ajută la deblocarea porilor.
 • efect astringent.

Ingrediente și ambalare

Ingrediente:

Argilă, propolis, ulei de palmier, ulei de tea-tree, ulei de lavandă, ulei de neem, ulei de oregano, aloe vera, coada şoricelului, castan, muşeţel, hamei, ceai verde, cimbru, mesteacăn, iarbă mare, echinaceea, gălbenele, stejar, muguri de plop, iarba şarpelui, bătrâniş, tuia, neem, hamamelis, gotu-kola, kunduru.
Mod de prezentare:
Pachetul gama antiacneică conține:

 • Crema antiacneica , 20ml.
 • Masca antiacneică, 75ml.
 • Loţiunea este recomandată tenului cu imperfecţiuni, acneic.
 • Gel antiacneic, 50ml.

Informații suplimentare

Acneea este o afecțiune a epidermei provocată de inflamarea foliculilor pilosebacei, ca urmare a unei hipersecreții a glandelor sebacee și se manifestă prin puncte negre sau albe, erupţii cutanate si imflamaţii.

Crema antiacneică cu argilă activă și propolis este un remediu 100% natural în tratarea acneei. Podusul este foarte eficient datorită conținutului de substanțe active din plante, uleiuri esenţiale de tea tree, argilă și propolis. Aceste ingredientele au un puternic rol antibacterian, antimicotic, antifungic, dezinfectant.
Propolisul conține un cocktail de substanțe cu efecte terapeutice deosebite, cum sunt: aminoacizi, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, arsen, staniu, aluminiu, vanadiu, wolfram, fier, aur, iridiu, calciu, cadmiu, cobalt, strontiu), substanțe antibiotice, vitamine, acizi aromatici. Este un antibiotic natural foarte puternic, cu proprietăți vindecătoare.
Aloe Vera, plantă extrem de apreciată pentru virtuţile sale regeneratoare, previne și vindecă cicatricile şi petele provocate de acnee. Argila are efecte curative deosebite asupra epidermei, deoarece este un agent puternic de purificare, astringent, care acționează blând asupra pielii. Curăță în profunzime porii, îndepărtând praful, impuritățile și toxinele care se strâng la nivelul epidermei. Uleiul de tea tree este și el, de asemenea, un antibiotic natural puternic, antibacterian, antifungic, dezinfectant.
Masca antiacneică conține ingrediente cu proprietăţi antimicrobiene, astringente, regenerante cum ar fi: argilă, argint coloidal, extracte din plante, ulei de sâmburi de struguri şi uleiuri volatile (grapefruit, neem, cajeput, tea-tree). Argila absoarbe grăsimea în exces, impuritățile din piele şi strânge porii.
Loţiunea este recomandată tenului cu imperfecţiuni, acneic.
Are efect astringent, tonifiant şi purificator. Îndepărtează împurităţile şi celulele moarte, eliberând porii.
Conţine ingrediente active cum ar fi aloe vera, superox, uleiurile esenţiale de grapefruit, tea tree, şi extracte din plante cu puternice propietăţi antimicrobiene, antioxidante şi regenerante.
Calmează tenul şi reglează secreţia glandelor sebacee.
Gelul antiacneic are puternice propietăţi purificatoare, calmante şi răcoritoare.
Formula sa unică conţine ingrediente foarte active cum ar fi aloe vera, alantoină, uleiurile esenţiale de grapefruit, tea tree, oregano, neem, cajeput şi extracte din plante cu efecte antimicrobiene. Alantoina este un compus din tãtãneasã care stimuleazã procesul keratolitic de eliminare a celulelor moarte şi reînoire epidermicã.
Gelul ajută tenul afectat de imperfecţiuni si acnee.

Mod de utilizare

Crema antiacneică:
Se aplică (preferabil înainte de culcare) direct pe punctul de acnee.
Se lasă să acţioneze între 15 minute şi 8 ore, se îndepărtează apoi cu apă călduţă.

Masca antiacneică:
Masca se păstrează pe piele 5-15 minute, apoi se îndepărtează ușor prin spălare cu apă călduță.

Loţiunea este recomandată tenului cu imperfecţiuni, acneic.
Se aplică după folosirea măștii antiacneice sau în mod individual dimineaţa şi seara, ştergând uşor faţa cu un tampon demachiant îmbibat cu loţiune.

Gel antiacneic:
Se aplică pe piele în strat subţire de două ori pe zi. Este recomandată utilizarea gelului împreună cu celelalte produse din gama antiacnee pentru efecte maxime.

Atenționări

Deoarece sunt  produse naturale, în rare cazuri pot exista alergii la diferite componente din produsele pachetului.
Pentru siguranță, recomandăm să verificați lista de ingrediente și să testați produsele pe o mică porțiune de piele.
Se recomandă a se păstra la loc uscat și răcoros (5 – 25˚ C); a se evita expunerea directă a produsului la razele solare.
Testat dermatologic.