fbpx

Semințe decorticate de cânepă ECO Canah, 500 g.

Sursă naturală de nutrienţi esenţiali.

43.50 lei 48.00 lei

Disponibilitate:

Disponibil pentru precomandă

Cod Produs: LP151 Categorii: , , Etichetă:
Distribuie:

Recomandări principale

Semințe decorticate de cânepă ECO Canah, 500 g.

 • Contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului din sânge.
 • Ajută la creșterea și dezvoltarea normală a copiilor, datorită acizilor grași esențiali pe care îi conține.

Beneficii

 • Semințele decorticate de cânepă ECO Hemp Essentials sunt surse naturale de nutrienţi esențiali: proteină completă, acizi grași polinesaturați Omega 6 și Omega 3, fibre, vitamine și minerale.
 • Au un gust delicios, similar cu cel de nucă, textură moale, catifelată, sunt versatile în gastronomie.
 • Aduc savoare oricărei rețete și crează spațiu pentru imaginație.

Ingrediente și ambalare

100% Seminţe de cânepă decorticate.

Mod de prezentare: Produsul este impachetat in ambalaje cu certificare „food grade” (destinate ambalării produselor alimentare), care permit resigilarea prin inchiderea tip „fermoar”, a 500g.

Informații suplimentare

 • Sursă importantă de proteină completă, ce conţine toţi aminoacizii esenţiali. În plus, proteina din seminţele de cânepă are o compoziţie specială, 65% proteină globulară numită edestina şi 35% albumina. Ambele sunt bogate în aminoacizi, sunt uşor de digerat şi absorbit de către corpul uman.
 • Oferă o bogăţie de vitamine şi minerale şi un aport de fibre vegetale.
 • Seminţele de cânepă prezintă, în mod natural, un raport ideal pentru organismul uman de 3:1 între Omega 6 şi Omega 3. Acizii graşi alfa-linolenic (AAL, componentă Omega 3) şi linoleic (AL, componentă Omega 6) contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului din sânge. Acizii graşi esenţiali sunt necesari şi dezvoltării şi creşterii normale a copiilor. Aceste efecte benefice sunt obținute la un consum zilnic de 2g de AAL şi de 10g de AL.
 • O porţie de 30g de seminţe de cânepă Hemp Essentials oferă 10g de proteină, 1,8g de fibre, 2g de acid alfa-linoleic (AAL), 8g de acid linoleic (AL) şi mai puţin de 1g de carbohidraţi.
 • Seminţele de cânepă Hemp Essentials sunt o excelenţă sursă vegetală de proteine, consituind un posibil substituent pentru proteină de origine animală; jucând astfel un rol important în dietă vegetariană, vegană şi raw-vegană.
 • Datorită faptului că nu au fost depistaţi alergeni în compoziţia seminţelor de cânepă şi a grijii cu care Canah face selecţia materiei prime, seminţele de cânepă decorticate Hemp Essentials sunt potrivite pentru persoanele care au intoleranţă la lactoză sau gluten şi pentru cei sensibili la alţi alergeni.

Mod de utilizare

Bogăţia de vitamine şi minerale din seminţele de cânepă cresc valoarea nutritivă a oricărui preparat în care acestea sunt adăugate. Se pot include în prepararea snacks-urilor, presărate peste salate sau paste, în reţeta de prăjituri sau shakeuri din fructe şi legume.
Cele mai delicioase preparate fără lactoză ce pot substitui lactatele (lapte, unturi şi chiar şi brânzeturi) pot fi pregătite din seminţe de cânepă decorticate Hemp essentials.
Ele se pot consumă şi simple, ca gustare.
Se recomandă 3 linguri (30g) de seminţe decorticate de cânepă zilnic. Dacă nu ai mai consumat până acum, poţi creşte cantitatea progresiv până la valoarea recomandată.

Atenționări

Păstrează produsul în loc uscat, ferit de razele soarelui, iar după desigilare la frigider. Ambalajul este prevăzut cu un sigiliu încorporat, tip „fermoar”.
Nu au fost depistaţi alergeni în compoziţia seminţelor de cânepă.