fbpx

Limite responsabilitate

Înaintea achiziţionării oricărui produs, este recomandat să citiți cu atenție toate informațiile din secțiunile de prezentare a produsului respectiv: ”Recomandări principale”, ”Beneficii și acțiuni”, ”Ingrediente și ambalare”, ”Informații suplimentare”, ”Mod de utilizare”, ”Atenționări”.

SC Lavis Med Plant SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi facută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site în alte modalități decât cele recomandate pe etichetele produselor sau menționate de către producător.

Toate informațiile conținute în acest site sunt publicate cu scop informativ și nu se pot substitui sfaturilor sau prescripțiilor medicului tău sau ale oricarui personal medical calificat. Nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boală, nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Link-urile către terțe pagini web înspre care se poate face trimitere de pe acest site sunt doar cu caracter informativ și sunt strict responsabilitatea terțelor părți care le dețin, atât sub aspectul politicii lor de prelucrare a datelor personale, cât și sub aspectul funcționării și a veridicității informațiilor conținute.

Conectarea și trimiterea către pagina de start a lavisplant.ro de pe alte site-uri, se face doar cu acordul nostru scris, motiv pentru care te rugăm să ne contactezi în prealabil.

Fiecare Utilizator răspunde pentru veridicitatea identității declarate, cât și a informațiior furnizate. Persoanele care vor utiliza o adresa falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

Îți mulțumim și te asigurăm că încercăm să facem tot ceea ce putem pentru ca tu să-ți găsești rapid o rezolvare pentru nevoile tale și să revii cu încredere la noi!