fbpx

Despre noi

Bine ai venit!

Povestea noastră este una de familie, simplă și naturală. Actorii principali ai „LaviS Plant” suntem noi, soții Lavinia și Sergey (o farmacistă și un medic), dar mai ales… plantele :). Tot ceea ce încearcă să facă acești actori este să te ajute pe TINE să înțelegi și să alegi ce anume se potrivește nevoilor tale, dintr-o lume a produselor „naturiste” în care oferta e tot mai mare, dar tot mai greu de identificat ce te poate ajuta cu adevărat.

După o experiență de 20 de ani, atât în farmacii clasice, cât și în magazine naturiste, am pornit pe acest drum cu dorința de a oferi celor interesați de remedii cât mai naturale, un plus de claritate în a înțelege care sunt cele mai potrivite, dar și cele mai calitative produse din categoria pe care lumea o denumește generic „naturiste”.

Ai observat cu siguranță că există pe piață o mulțime de producători și de produse, unele cu anumite combinații de plante, unele cu anumite concentrații, unele recomandate de x sau y, unele cu efecte “garantate” și câte și mai câte super avantaje…

Nu alege la întâmplare! Dacă nu ești sigur sau dacă nu ai deja recomandări clare pentru anumite produse de la medici sau alte persoane avizate, noi suntem aici pentru tine, folosește formularul de contact și întreabă-ne înainte de a comanda, te vom ajuta cu drag să alegi produsele potrivite pentru tine!

Ne folosim toată pasiunea, expertiza și experiența noastră pentru a selecta cu atenție producătorii și produsele pe care ți le oferim atât în magazin, cât și pe acest website, dar și pentru a oferi sfaturile și recomandările noastre tuturor celor interesați, astfel încât beneficiile produselor achiziționate să fie maxime.

Dacă ai nevoie de un produs anume și nu l-ai găsit la noi, scrie-ne și facem tot posibilul să ți-l aducem în cel mai scurt timp posibil.

Ne bucurăm mult că ne vizitezi site-ul și sperăm să găsești ușor și rapid tot ceea ce ai nevoie, iar dacă ai sugestii pentru noi, te rugăm să ne ajuți să fim din ce în ce mai buni.

Cu prietenie,

Farm. Lavinia Potrîmba și Dr. Sergey Potrîmba, fondatori LaviS Plant