fbpx

Acord prelucrare date personale

Îți mulțumim pentru interesul acordat site-ului nostru și dorim te asigurăm încă de la început de deplina confidențialitate a tuturor datelor tale personale, conform legislației în vigoare. Am conceput acest document pentru a-ți explica detaliat politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal și pentru a-ți cere explicit acordul tău pentru cele menționate în acest document.

Cine suntem

Noi suntem SC Lavis Med Plant SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J35/1250/06.03.2019, cod unic de identificare RO 40743616. Suntem proprietarii, operatorii și administratorii website-ului lavisplant.ro.

Conform cerințelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (Regulamentul general privind protecția datelor) și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC Lavis Med Plant SRL are obligația de a administra în conditii de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

SC Lavis Med Plant SRL poate colecta următoarele tipuri de date de la vizitatorii sau utilizatorii site-ului, în următoarele scopuri:

  • numele și adresa de e-mail sunt colectate de la cei care aleg să se aboneze la newsletter completează și de la cei care trimit formularul de contact (aici se adaugă și numărul de telefon, pentru comunicare mai rapidă) și sunt stocate pentru a fi folosite la asigurarea unei bune funcționări a serviciului la care apelează sau se abonează, precum și pentru informările și articolele pe diverse teme sau despre serviciile noastre, comunicarea campaniilor de marketing, soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor etc.
  • pot fi solicitate date personale pentru a realiza profilul demografic al utilizatorilor noștri sau alt tip de statistici și studii de piață. Aceste date pot fi folosite și în vederea oferirii de reduceri și beneficii (exemplu: cadouri sau reduceri substanțiale cu ocazia zilei de naștere sau alte tipuri de campanii de marketing etc), dar și în scopuri statistice. Aceste date pot include, printre altele, data abonării și a dezabonării la newsletter, data deschiderii unui mesaj personalizat, data la care un link din mesajul personalizat este accesat, numele, adresa, numar de telefon, informații despre modul în care sunt folosite serviciile și produsele, adresa IP de la care acțiunea a fost întreprinsă.
  • alte date personale suplimentare (cum ar fi adresa, cod numeric personal,numere de card de credit/debit, contulul bancar, codul fiscal și numărul de telefon) vor fi solicitate numai pentru formularul de comandă și vor fi folosite numai pentru preluarea, plata, prelucrarea, urmărirea și livrarea comenzilor (prin firmele de curierat), emiterea documentelor fiscale ale tranzacției conform legii în vigoare, gestiune economico-financiară etc

Datele cu caracter personal colectate sunt destinate utilizării lor de către operator și sunt comunicate numai destinatarilor care contribuie în mod direct la realizarea și oferirea serviciilor solicitate de către clienții noștri, de exemplu: departamentelor specializate din cadrul SC Lavis Med Plant SRL, companiilor care gestionează procesul de înregistrare a comenzilor, pregătire, livrare și relații cu clienții (dacă aceste servicii vor fi externalizate de catre SC Lavis Med Plant SRL), companiei care a dezvoltat și gestionează mentenanța platformei informatice, autorităților statului dacă sunt solicitate conform legii, operatorilor bancari în măsura în care datele sunt necesare pentru operarea plăților sau firme de curierat etc.

Operatorul și entitățile împuternicite de operator pentru prelucrarea datelor prezintă garanții tehnologice, fizice, administrative și procedurale, toate conform standardelor acceptate în domeniu, pentru a proteja și pentru a asigura confidențialitatea, integritatea și accesibilitatea datelor cu caracter personal prelucrate. Aceștia vor preveni utilizarea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal sau vor preveni încălcarea securității datelor cu caracter personal (incident de securitate), în conformitate cu instrucțiunile, politicile și legile aplicabile în ceea ce privește societatea comerciala Lavis Med Plant SRL.

Perioada în care se vor prelucra datele cu caracter personal:

  • datele se vor prelucra până la revocarea acordului sau cât timp este necesar în ceea ce privește scopurile descrise mai sus, plus perioada de arhivare a înscrisurilor generate de operațiunile întreprinse. După ce expiră perioada indicată, datele cu caracter personal vor fi șterse permanent.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal și dreptul de a retrage consimțământul pentru prelucrarea lor

Beneficiezi de dreptul de a solicita oricând operatorului accesul la datele cu caracter personal stocate, de a solicita rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării. Ai dreptul de a te opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor.

În măsura în care, pe durata prelucrării, vei furniza orice consimțământ legat de prelucrarea datelor cu caracter personal, acolo unde este cerut și necesar, ai dreptul de a îți retrage consimțământul oricand, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate înainte de retragerea acestuia, ai dreptul de a depune  o plângere în fața autorității naționale de supraveghere, dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrarea automată, precum și dreptul de a te adresa justiției.

Pentru exercitarea acestor drepturi, poți trimite un e-mail la adresa office@lavisplant.ro sau o cerere scrisă la adresa punctului de vânzare din Timișoara, menționată mai sus.

Datele tale vor fi utilizate numai în Romania și pe teritoriul Uniunii Europene. În cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal include transferul în afara Uniunii Europene (UE), transferul se va baza pe clauze contractuale standard aprobate în UE, asigurând astfel un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, conform celor impuse de legile aplicabile privind protecția datelor.

Dacă unele din datele tale sunt incorecte, terugăm să ne informezi cât mai curând posibil.

Website-ul www.lavisplant.ro este încă în construcție (inclusiv zona destinată magazinului online), S.C. Lavis Med Plant SRL va realiza și demersurile, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, respectiv Directiva 95/46/EC, de a se înregistra la ANSPDCP.

Securitatea datelor personale

Pentru stocarea datelor cu caracter personal se folosesc serverele partenerilor noștri profesioniști în domeniu, care garantează prin contract respectarea tuturor condițiilor tehnice și de confidențialitate, conform legii. Toate echipamentele tehnice folosite pentru furnizarea serviciului sunt securizate și actualizate pentru a preîntampina intruziunile neautorizate.

Refuzul de a furniza către S.C. Lavis Med Plant SRL datele personale necesare pentru realizarea serviciilor solicitate, pot împiedica sau limita Lavis Med Plant SRL în procesarea comenzilor, în oferirea completă a serviciilor cerute sau în îndeplinirea obligațiilor cerute de lege și de alte acte normative.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare privind drepturile tale și legislația privind protecția datelor cu caracter personal, poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa: www.dataprotection.ro

Acest website folosește cookies, te rugăm să accesezi secțiunea din josul site-ului denumită “Politica de cookies”, care este parte integrantă a Termenilor și condițiilor pentru vizitarea și utilizarea acestui website.

S.C. Lavis Med Plant SRL nu încurajează sub nicio formă SPAM-ul. Orice utilizator/vizitator care ne-a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.lavisplant.ro poate opta oricand pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date (fie în cadrul newsletter-lui, fie solicitând expres acest lucru la adresa de e-mail office@lavisplant.ro), iar noi vom opera imediat această solicitare.

Completând datele în formularul de contact sau de comandă sau de abonare la newsletter, îți dai acordul expres și neechivoc asupra tuturor clauzelor din ”Termeni și condiții” și din “Acordul de prelucrare date personale”

Prin bifarea căsuțelor ”Termeni și condiții” și “Acord prelucrare date personale” înseamnă că, în mod expres și neechivoc, ai agreat regulile conținute în aceste documente, cât și ca S.C. Lavis Med Plant SRL să prelucreze datele oferite de tine, în condițiile și scopurile menționate mai sus.

Îți mulțumim și te asigurăm că încercăm să facem tot ceea ce putem pentru ca tu să-ți găsești rapid o rezolvare pentru nevoile tale și să revii cu încredere la noi!